Eπικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες στην Αττική
Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 29-02-2024/1100 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Συνεχίζονται έως το πρωί του Σαββάτου (2-3-2024) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.
Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.
Αναλυτικά η εξέλιξη του καιρού
Την Παρασκευή (01-03-24)
α. Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), πρόσκαιρα την ανατολική Πελοπόννησο, βαθμιαία στις Σποράδες, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες.

β. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στις ανατολικές Κυκλάδες, ενώ βαθμιαία θα επηρεάσουν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Το Σάββατο (02/03/24)
Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και το πρωί στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία εξασθένηση.
Η επικαιροποίηση του εκτάκτου δελτίου θα γίνεται καθημερινά ανά δωδεκάωρο.
Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»
«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



