Μαρουσάκης: Πώς θα κινηθεί η αφρικανική σκόνη - Πρώτα βροχές... μετά 36άρια
Έρχονται ξανά λασποβροχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θερμές αέριες μάζες και αφρικανική σκόνη θα μεταφέρει νέο βαρομετρικό χαμηλό που κινείται προς τη χώρα μας από τις ακτές της βόρειας Αφρικής, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Έρχονται βροχές την Πέμπτη
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς θα σημειωθούν και λασποβροχές λόγω της περιεκτικότητας σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Σε κάθε περίπτωση όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες θα ανέβουν απότομα και ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Ωστόσο, το βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει και συννεφιές και τοπικές βροχοπτώσεις στα βόρεια τμήματα της χώρας.
Η πορεία της αφρικανικής σκόνης
Όπως είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης το νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης θα είναι πιο ήπιο από τα προηγούμενα που καταγράφηκαν, ενώ οι αυξημένες συγκεντρώσεις θα εστιάζονται σε περιοχές της Πελοποννήσου και στην Κρήτη και γενικότερα στην κεντρική και νότια Ελλάδα.
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



