Κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ: Αναβάλλεται ο αγιασμός σε σχολεία - Σε ποιες περιοχές
Δείτε την απόφαση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων λόγω της κακοκαιρίας Atena και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται, αποφάσισε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Έτσι, ο αυριανός αγιασμός σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας, όλων των βαθμίδων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.
Η ανακοίνωση
«Έχοντας υπόψη το επικαιροποιημένο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για την Περιφέρεια ΑΜΘ, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
για αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων κατά μια ημέρα, σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Οι προγραμματισμένοι αγιασμοί μεταφέρονται για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024», αναφέρεται στην ανακοίνωση».
Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
«Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



