Ενότητες στο άρθρο: 📌 Υπερχείλισαν οι χείμαρροι
«Πνίγηκε» η Κομοτηνή: Πλημμύρισαν δρόμοι - Κάτοικοι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους στον Πολύανθο
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία στην Κομοτηνή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στον Πολύανθο, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ οι κάτοικοι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους και ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.
Υπερχείλισαν οι χείμαρροι
Σύμφωνα με το komotinipress.gr το έντονο πλημμυρικό φαινόμενο προκλήθηκε από την υπερχείλιση χειμάρρων και τη συσσώρευση φερτών υλικών. Μάλιστα, η ισχυρή βροχόπτωση πλημμύρισε δρόμους ενώ προκάλεσε και διακοπή κυκλοφορίας στην εθνικό οδό Πολυάνθου - Ιάσμου.
Σημειώνεται ότι όπως είπαν στην ΕΡΤ οι κάτοικοι δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, καθώς όπως αναφέρουν, η στάθμη του νερού πέφτει και το φαινόμενο είναι σε αποκλιμάκωση.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



