Ηλεία: Πλημμύρισαν δρόμοι και καλλιέργειες από την κακοκαιρία
Μερικές ώρες έντονης βροχόπτωσης το βράδυ της Τρίτης ήταν αρκετές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία που χτυπά τη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες έκαναν την εμφάνισή τους στη Δυτική Ελλάδα.
Ο όγκος βροχής έφτασε τα 100 mm
Μερικές ώρες έντονης βροχόπτωσης το βράδυ της Τρίτης ήταν αρκετές για να πλημμυρίσουν κεντρικοί δρόμοι του Πύργου, με τον όγκο της βροχής να έχε φτάσει τα 100mm.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάλληλοι του δήμου Πύργου μαζί με πολίτες προσπάθησαν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια που πλημμύρισαν τους δρόμους, ωστόσο αρκετά οχήματα βρέθηκαν κολλημένα στις λάσπες στον Πύργο και στα Χανάκια, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ η Πυροσβεστική έλαβε κλήσεις για άντληση υδάτων κι από την περιοχή του Λάπατου.
Λόγω των έντονων φαινομένων σε ορισμένες περιοχές διακόπηκε η ηλεκτροδότηση ενώ για ώρες χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές όπως η Αρχαία Ολυμπία, το Φλόκα και αρκετά χωριά του πρώην δήμου Ωλένης.


Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




