Κακοκαιρία Alexandros: Περιοχές «ντύθηκαν» στα λευκά - Χιόνια σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Φλώρινα
Το κέντρο της Κοζάνης «στρώθηκε» με χιόνι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κακοκαιρία Alexandros έφερε και χιόνια στη δυτική Μακεδονία, με Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα και άλλα ορεινά χωριά να «ντύνονται» στα λευκά.
Μάλιστα, το κέντρο της Κοζάνης «στρώθηκε» με χιόνι, όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr.
Η χιονόπτωση ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίστηκε και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16/11) δημιουργώντας ένα πανέμορφο τοπίο, χωρίς να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προβλήματα.
Το μεγαλύτερο ύψος χιονιού, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ήταν στην ορεινή Βλάστη, όπου έφθασε τα 10 εκ., ενώ όλο το διάστημα της χιονόπτωσης εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων Κοζάνης και Εορδαίας, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ήταν στους δρόμους και κράτησαν ανοιχτό το οδόστρωμα.
Χιόνι έπεσε και στα πολύ ορεινά των Γρεβενών, με το ύψος του να φθάνει στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας τα 10 εκ.
Τα λευκά της «φόρεσε» και η Φλώρινα!
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



