Έκτακτο δελτίο καιρού: Μίνι διάλειμμα από το καλοκαίρι - Έρχονται καταιγίδες και μπουρίνια
Η νέα πρόγνωση της ΕΜΥ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα... μίνι διάλειμμα από τον καύσωνα αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.
Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν μέχρι και σήμερα Παρασκευή (27/6) στη χώρα μας, ενώ από το απόγευμα προβλέπονται στη βόρεια Ελλάδα κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).
Ο καιρός τις επόμενες ώρες
Αναλυτικά:
Α. Η θερμοκρασία σήμερα θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 39 με 41 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου. Αύριο Σάββατο (28-06-25) η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 2 με 3 βαθμούς και την Κυριακή (29-06-25) δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Β. Ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα το απόγευμα κατά τόπους στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Παύση των ισχυρών φαινομένων αναμένεται τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (28-06-25).
Γ. Οι άνεμοι από το Σάββατο (28-06-25) σταδιακά θα ενισχυθούν σε όλη τη χώρα και την Κυριακή (29-06-25) θα φτάνουν έως 9 μποφόρ στις περιοχές Κυκλάδων, Κρήτης, Δωδεκανήσων και νησιών Ανατολικού Αιγαίου και έως 8 μποφόρ στην Εύβοια, την Αττική και την ανατολική Πελοπόννησο.
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



