Καύσωνας: Αφόρητη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας – Έπιασε 60… βαθμούς η θερμοκρασία της ασφάλτου
Πυρακτωμένα αυτοκίνητα και κτίρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο καύσωνας που σαρώνει τη χώρα με τους κατοίκους της Αθήνας αλλά και άλλων αστικών κέντρων να υποφέρουν από ακραίες θερμοκρασίες και να αναζητούν εναγωνίως λίγη δροσιά.
Η κατάσταση είναι αποπνικτική, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας και του λόγου το αληθές αποδεικνύει και η… θερμική κάμερα του Δήμου Αθηναίων που κατέγραψε θερμοκρασία άνω των 60 βαθμών στην άσφαλτο.
Ο Γιώργος Βέργης επόπτης δημοτικής αστυνομίας του δήμου Αθηναίων που μίλησε στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι κτήρια και αυτοκίνητα είναι «πυρακτωμένα». Η κατάσταση επιδεινώνεται όσο πλησιάζουν οι μεσημεριανές ώρες ενώ αφόρητη αναμένεται τις επόμενες ημέρες που ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει 43 βαθμούς.
Διαβάστε ακόμη
Η «σεμιναριακή» συνέντευξη του Λαζαρίδη, ο αποσυντονισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η υπηρεσία της Λατινοπούλου στη Νέα Δημοκρατία
Γιατί είναι υψηλό το ποσοστό καισαρικών στην Ελλάδα - Τι λέει καθηγητής Μαιευτικής στο ethnos.gr
Στεγαστική ασφυξία: Τα ενοίκια «καταπίνουν» τους μισθούς - Στο 93,6% του εισοδήματος η κατοικία στην Αθήνα
Αυξάνονται τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης: Ο Λαζαρίδης στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης και η Συνταγματική Αναθεώρηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




