Ο Βαρδάρης «σφυροκοπά» τη Θεσσαλονίκη - Προβλήματα σε συγκοινωνίες και δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ριπές ανέμων που φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ, προκάλεσαν πτώσεις δέντρων που είχαν ως αποτέλεσμα και διακοπές ρεύματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος, αλλά και προβλήματα στις συγκοινωνίες, προκάλεσε ο ισχυρός Βαρδάρης που πνέει στη Θεσσαλονίκη, με ισχυρές ριπές ανέμου που φτάνουν τα 9 μποφόρ.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις στη Θεσσαλονίκη και επενέβη -μέχρι στιγμής- σε 32 περιπτώσεις για κοπές δέντρων και 57 για απομάκρυνση αντικείμενων.
Συνολικά, σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας οι πυροσβέστες επιχείρησαν σε 88 περιστατικά για κοπές δέντρων και σε 33 για αφαιρέσεις αντικειμένων. Δεν αναφέρθηκαν πάντως τραυματισμοί.
Επιπλέον, προβλήματα αναφέρθηκαν στις προσγειώσεις αεροσκαφών στον αερολιμένα «Μακεδονία».
Την ίδια ώρα, διακοπές ρεύματος προκλήθηκαν σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπως στο Μελισσοχώρι, στα Πεύκα, στη Θέρμη κ.α.
Οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να εξασθενίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
Φρίκη στο Πακιστάν: Δύο γυναίκες απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά όταν πήγαν για ραντεβού με επενδυτές crypto
Σοκ στην Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
«Θα μπορούσα να τη φάω»: Φρίκη με δολοφόνο που είχε εμμονή με τον Χάνιμπαλ και διαμέλισε γειτόνισσά του
«Δώσε 40 ευρώ μη σου δώσω κλωτσιές»: Οργή με τον οδηγό ταξί που απειλεί 17χρονους για διπλό κόμιστρο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



