Μαρουσάκης: Με βροχές, καταιγίδες αλλά και 32άρια η Παρασκευή
Τι καιρό θα κάνει σε Αττική και Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με βοριάδες και περιορισμένη αστάθεια θα κυλήσει η Παρασκευή σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, με την ημέρα να ξεκινά με συννεφιές και λίγες βροχές προς τα ανατολικά και βόρεια.
Ο καιρός όμως θα βελτιωθεί όσο πηγαίνουμε προς το μεσημέρι, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι ήπιος στο ξεκίνημα αλλά προς το απόγευμα θα αναπτυχθούν επίσης βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ισχυρές και τοπικά πολύ ισχυρές εντάσεις και τον υδράργυρο να προσεγγίζει προς το μεσημέρι τους 32 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα δούμε τοπικές συννεφιές και δεν αποκλείεται μέχρι νωρίς το μεσημέρι να σημειωθούν βροχές στα πιο νότια τμήματα.
Ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 25 βαθμούς.
«Ψεύτικη νίκη»: Το Ιράν βγάζει στη σέντρα τον Τραμπ - Τι ισχύει με τους όρους της συμφωνίας
Συνελήφθη Έλληνας στη Βρετανία για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν - Ποιος είναι ο 46χρονος
Νέα ήττα της Τουρκίας για το Turkaegean: Απορρίφθηκε και σε δεύτερο βαθμό η προσφυγή της Άγκυρας
Eξωφρενικό βίντεο: Έκοψαν κλήση σε ΑμεΑ οδηγό επειδή «κρατούσε« κινητό... με το χέρι που της έλειπε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



