Κορονοϊός - ΠΟΥ: Προειδοποίηση ότι η δεύτερη χρονιά της πανδημίας μπορεί να είναι χειρότερη
«Μπαίνοντας στη δεύτερη χρονιά, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, δεδομένου της δυναμικής μετάδοσης», είπε ο Μάικ Ράιαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η δεύτερη χρονιά της πανδημίας του κορονοϊού ενδέχεται να είναι δυσκολότερη από την πρώτη, δεδομένου του πώς εξαπλώνεται ο νέος κορονοϊός, ιδίως στο βόρειο ημισφαίριο όπου κυκλοφορούν πιο μεταδοτικές παραλλαγές του, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
«Μπαίνοντας στη δεύτερη χρονιά, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, δεδομένου της δυναμικής μετάδοσης», είπε ο Μάικ Ράιαν, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ, σε μια διαδικτυακή εκδήλωση.
Στην τελευταία επιδημιολογική έκθεσή του, ο Οργανισμός σημείωσε ότι, μετά από δύο εβδομάδες κατά τις οποίες καταγράφονταν λιγότερα κρούσματα, την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκαν περίπου 5 εκατομμύρια νέες μολύνσεις.
«Μετά τις διακοπές (σ.σ. των Χριστουγέννων) σε ορισμένες χώρες η κατάσταση θα χειροτερεύσει πολύ προτού να καλυτερεύσει», σχολίασε η Αμερικανίδα επιδημιολόγος Μαρία Βαν Κέρκχοβ.
«Παιδική Χαρά»: «Συγκεντρώθηκαν 42.000 ευρώ για το παιδί μου, δεν πήρα ούτε ευρώ», καταγγέλλει πατέρας
Σφοδρά πυρά Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την περίοδο 2015-2019: «Ποια γραμμάτια εξαργύρωσε;»
7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
Πότε ξεκινά ξανά ο μετροπόντικας στην Κυψέλη; Τα ανοιχτά μέτωπα και οι εκκρεμότητες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



