Κοροναϊός: Αρνητικό το δείγμα του ασθενή στο Νοσοκομείο Αττικόν
Λήξη συναγερμού μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αρνητικό στον Covid-19 το δείγμα του 57χρονου, ο οποίος εισήχθη στο Αττικόν ύστερα από τα συμπτώματα που παρουσίασε και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο νοσοκομείο για να εξεταστεί για τον κοροναϊό. Ο 57χρονος, ο οποίος είχε ταξιδέψει εσχάτως στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, παρουσίασε συμπτώματα πυρετού και βήχα και μετέβη στο Αττικόν για περαιτέρω εξετάσεις.
Το δείγμα που ελήφθη από τον ασθενή, εστάλη στα μοριακά εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών το απόγευμα της Τρίτης (25/2) και οι απαντήσεις αναμένονταν σήμερα το πρωί.
Ετσι λοιπόν, μετά και το δεύτερο δείγμα του 57χρονου, που εξετάστηκε, απεδείχθη ότι δεν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό. Υπενθυμίζεται ότι για τις 12:00 της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η ενημέρωση για τον κοροναϊό και τα δείγματα που έχουν ελεγχθεί από ύποπτα κρούσματα από τον Σωτήρη Τσιόδρας, καθηγητή παθολογία – λοιμωξιολογία του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΟΔΥ.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



