Κορονοϊός: 53 θάνατοι στη χώρα μας, 91 στη ΜΕΘ, 1.544 συνολικά τα κρούσματα
Στη Ριτσώνα έχουν εντοπιστεί 23 θετικά κρούσματα, άλλα 27 σε νοσοκομεία και 119 θετικά στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας προχώρησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσιόδρας μέχρι σήμερα τα κρούσματα στη χώρα μας φθάνουν τα 1.544, καθώς είχαμε 27 νέα κρούσματα και άλλα 23 θετικά στη Ριτσώνα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν καταγραφεί 53 θάνατοι και υπάρχουν 91 άνθρωποι που είναι διασωληνωμένοι. Ακόμη, έξι άνθρωποι έχουν βγει από τις ΜΕΘ.
Με βάση τα στοιχεία από το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, 119 δείγματα είναι θετικά, 259 είναι αρνητικά και εκκρεμεί να επανελεχθούν δύο δείγματα. Πάντως, αξίζει να διευκρινιστεί ότι τα 40 από τα συνολικά 119 θετικά κρούσματα στο πλοίο είχαν ανακοινωθεί την Τετάρτη και σήμερα έγιναν γνωστά τα άλλα 79.
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



