Νότια Αφρική: Φωτιά στη Βουλή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί στην έδρα του Κοινοβουλίου της Νότιας Αφρικής στο Κέιπ Τάουν, σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP που βρίσκονται στο σημείο.
Φλόγες πάνω από το κτήριο και μια πυκνή στήλη καπνού φαίνονταν γύρω στις 07:30 ώρα Ελλάδας. Πυροσβέστες βρίσκονται επί τόπου.
Προς το παρόν είναι άγνωστη η αιτία που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά στο κοινοβούλιο της χώρας. Μεγάλες φλόγες και μαύρος καπνός είναι ορατά από χιλιόμετρα μακριά, με τους κατοίκους του Κέιπ Τάουν να μοιράζονται στα social media σχετικά πλάνα.
«Η στέγη πήρε φωτιά και το κτήριο της Εθνοσυνέλευσης βρίσκεται επίσης στις φλόγες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης της πόλης, που ζήτησαν ενισχύσεις στο πεδίο. «Η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο και έχουν σημειωθεί ρήγματα στους τοίχους του κτηρίου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Η Ελλάδα υποδέχτηκε τον «Κίμωνα»: «Χρέος να παραδώσω μια χώρα πιο ασφαλή» - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη και οι εντυπωσιακές εικόνες
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο σπουδαίος λυράρης Γιάννης Ξυλούρης (Ψαρογιάννης)
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



