Εφοδος στα ΕΛΤΑ για έλεγχο τυχόν αθέμιτων πρακτικών στις ταχυμεταφορές
Εχουν ελεγχθεί σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με τις ταχυμεταφορές μετά τις πολλές καταγγελίες για κρούσματα αισχροκέρδειας
Έλεγχος στα ΕΛΤΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την οικονομική αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης για τυχόν αθέμιτες πρακτικές στον τομέα των ταχυμεταφορών. Υπενθυμίζεται ότι έως σήμερα έχουν ελεγχθεί σχεδόν όλες οι εταιρείες του κλάδου.
Όπως σημειώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, «πάντως, η επιμονή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων απέδωσε καρπούς καθόσον όσες εταιρείες είχαν πρόθεση να αυξήσουν μονομερώς τα τιμολόγια έκαναν πίσω».
Διαβάστε ακόμη
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



