Κορονοϊός - Lockdown: Τα «όπλα» της κυβέρνησης για τη στήριξη της οικονομίας το 2021
Η πανδημία του κορονοϊού και το συνεπακόλουθο lockdown, έχει αφήσει βαθύ αποτύπωμα στην οικονομική δραστηριότητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με νέα όπλα στη φαρέτρα του θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2021 το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να δώσει τις απαραίτητες ανάσες σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους, αφού το δεύτερο, σφοδρό, κύμα της πανδημίας του κορονοϊού και το συνεπακόλουθο lockdown, έχει αφήσει βαθύ αποτύπωμα στην οικονομική δραστηριότητα.
Ειδικά, δε, η αδυναμία ανοίγματος του λιανεμπορίου και της εστίασης με όρους κανονικότητας κατά την εορταστική περίοδο, όπου παραδοσιακά πολλοί κλάδοι πραγματοποιούν τους μεγαλύτερους τζίρους τους ετησίως, έχει καταστήσει σαφές στο οικονομικό επιτελείο ότι θα απαιτηθεί και νέος γύρος μέτρων στήριξης προκειμένου χιλιάδες επιχειρήσεις να «παραμείνουν» όρθιες και να μην χαθούν θέσεις εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Αδιέξοδο δίχως τέλος: Ο Τραμπ απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση του Ιράν - «Είναι απαράδεκτη»
Με ειδική κάψουλα ο επαναπατρισμός του Έλληνα του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αλαλούμ από Γεωργιάδη
Γκολ ο Ζοάο Μάριο στο 93 και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2026!
Ισόβια σε γυναίκα που προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της λόγω διαμάχης για την επιμέλεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



