Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Μόλις 20 λεπτά έμεινε ανοιχτή η πλατφόρμα για τη Δυτική Μακεδονία
Συνολικά εγκρίθηκαν 2.827 αιτήσεις, δεσμεύοντας ποσό 68,967 εκατ. ευρώ. Η μέση επιχορήγηση ανά εγκριθείσα αίτηση ανήλθε σε 24.396 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε χρόνους προ ...αναβολής επέστρεψε την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» καθώς η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έμεινε ανοιχτή για την υποδοχή αιτήσεων μόλις 20 λεπτά.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Περιβάλλοντος, η πλατφόρμα έκλεισε στις 10:20 και συνολικά υποβλήθηκαν 5.268 αιτήσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν οι 2.827, δεσμεύοντας ποσό 68,967 εκατ. ευρώ. Η μέση επιχορήγηση ανά εγκριθείσα αίτηση ανήλθε σε 24.396 ευρώ.
Το πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ με τη συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζεται την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, με το άνοιγμα της πλατφόρμας στις 10:00 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2021, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και κατόπιν την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, η πλατφόρμα θα ανοίξει για πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) σε όλη την επικράτεια.
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




