• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημαΠόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο ανοιχτά του Ντουμπάι - Ποιο είναιΑνατριχιαστικός νόμος των Ταλιμπάν: Νόμιμο να χτυπάνε οι άνδρες τις γυναίκες αρκεί να μην σπάνε κόκκαλα
δημοφιλές τώρα: Ηλίας Παπαγγελής: Η κόρη μου βρήκε χτες στα Τέμπη ένα ανθρώπινο οστό - Απόδειξη για το μπάζωμα
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   12.02.2021 12:30
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ίος📌 Νάξος & Μικρές Κυκλάδες📌 Άνδρος

Κυκλάδες: Το αφιέρωμα κορυφαίου τουριστικού περιοδικού σε Άνδρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη

Οι Κυκλάδες πρωταγωνιστούν σε αφιέρωμα του τουριστικού περιοδικού Vagabond

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
copyright: eurokinissi
copyright: eurokinissi

Λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά για τους Δανούς ταξιδιώτες δημοσίευσε το Vagabond, το κορυφαίο περιοδικό της Σκανδιναβίας και ταυτόχρονα ένα από τα δημοφιλέστερα ταξιδιωτικά μέσα της Δανίας, στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας. 

Την πρώτη θέση στη λίστα κατέχει η Νάξος, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Άνδρος και ακολουθούν Μύκονος, Σαντορίνη, Κουφονήσια, Μήλος και η Ίος που θεωρείται η νέα υποσχόμενη είσοδος για τις αγορές της Σκανδιναβίας. Ο συντάκτης του αφιερώματος δηλώνει μαγεμένος από το νησί με τις αμμώδεις ονειρεμένες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, που έχει εμφανιστεί σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές. Η λίστα έχει μεγάλη σημασία για τον ελληνικό τουρισμό στη Δανία, μία χώρα της οποίας η εθνική οικονομία έχει επιδείξει εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγάλες αντοχές ακόμη και σε δύσκολες συγκυρίες.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από εκπροσώπους τριών Δήμων σχετικά με το αφιέρωμα:

Ίος

«Η πανδημία δεν θα μας καταβάλει. Κατορθώσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις, παρά τις αντιξοότητες της προηγούμενης χρονιάς. Φέτος ετοιμάζουμε δύο σύγχρονες ιστοσελίδες, νέο τουριστικό λογότυπο και θεματικά βίντεο με στόχο να αναδείξουμε όλες τις διαστάσεις του προορισμού. Παράλληλα, με τις κατάλληλες ενέργειες προβολής δηλώνουμε «παρών» σε μεγάλα αφιερώματα σε Μέσα του εξωτερικού», δηλώνει ο δήμαρχος Ιητών Γκίκας Γκίκας.

Ίος

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες

«Το 2020 ήταν μία δύσκολη τουριστική χρονιά με τους Έλληνες ταξιδιώτες να μας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Υπό αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες δεν πάψαμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε οι προορισμοί μας να αποσπούν πρωτιές σε παγκόσμια κλίμακα. Τα ειδικά ενδιαφέροντα, η γαστρονομία και το island hopping είναι συστατικά της διαρκούς προσπάθειας μας», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς.

sunset-1289080_1920.jpg

Άνδρος

«Με εφόδια την υγειονομική θωράκιση, το εύρος ειδικών μορφών τουρισμού και τη μοναδική ακτογραμμή, η Άνδρος στάθηκε όρθια πέρυσι, ενώ γενικότερα δεν έχει πάψει να πρωτοστατεί σε λίστες διεθνών ΜΜΕ από όλο τον κόσμο. Μέσα από ένα συγκροτημένο πρόγραμμα προβολής, ο Δήμος θέτει τις βάσεις για νέες διεθνείς διακρίσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

Άνδρος
Διαβάστε ακόμη

Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»

Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου

Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ελληνικά νησιά
  • Σαντορίνη
  • αφιέρωμα
  • Σκανδιναβία
  • Μικρές Κυκλάδες
  • Μύκονος
  • Νάξος
  • τουρισμός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr