Ενότητες στο άρθρο: 📌 Από 1 Απριλίου αναλαμβάνει κατ’ αποκλειστικότητα καθήκοντα
ΔΝΤ: Ο Πιέρ-Ολιβιέ Γκουρενσά νέος επικεφαλής οικονομολόγος του Ταμείου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, πως διόρισε τον γάλλο οικονομολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, Πιέρ Ολιβιέ Γκουρενσά, νέο επικεφαλής οικονομολόγο του Ταμείου. Ο κ. Γκουρενσά διαδέχεται την Γκίτα Γκόπινατ, η οποία εντάσσεται στη διοικητική ομάδα του ΔΝΤ αργότερα αυτόν τον μήνα.
Από 1 Απριλίου αναλαμβάνει κατ’ αποκλειστικότητα καθήκοντα
Το ΔΝΤ αναφέρει πως ο κ. Γκουρενσά, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ το 2003 και έχει θητεύσει κατά το παρελθόν στα Πανεπιστήμια Πρίνστον και Στάνφορντ, θα αναλάβει καθήκοντα με μερική απασχόληση στις 24 Ιανουαρίου και κατά αποκλειστικότητα την 1η Απριλίου.
Διαβάστε ακόμη
Όλες οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Η Βρετανία στέλνει πολεμικό πλοίο στην Κύπρο» - Το Ιράν απειλεί τους Ευρωπαίους να μην εμπλακούν στον πόλεμο
Θες τραπεζικό λογαριασμό; Πλήρωσε: Έως και 341 εκατ. ευρώ πάνω τα έσοδα των τραπεζών
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οι δύο απαντήσεις που έγιναν viral
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη στα 700 μέτρα από το διαμέρισμά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



