• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   05.04.2019 16:38
Newsroom
Newsroom

Διαβαλκανική τράπεζα με έδρα τη Θεσσαλονίκη θέλει ο Δραγασάκης

Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες χώρες μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πολυμετοχική οντότητα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο

Πρόταση για δημιουργία μίας αναπτυξιακής τράπεζας για τα Βαλκάνια, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατέθεσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, κατά την ομιλία του στο 1ο Βαλκανικό Φόρουμ, που διεξάγεται από το υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) στη Θεσσαλονίκη.

«Μπορούμε να συζητήσουμε για τη δημιουργία μίας διαβαλκανικής αναπτυξιακής τράπεζας και να το θέσουμε ως στόχο. Σε όλον τον κόσμο αναπτύσσονται περιφερειακές τράπεζες, που αποτελούν χρήσιμα εργαλεία και ενδιάμεσους θεσμούς για τη χρησιμοποίηση φόρων από διεθνείς χρηματοδοτικούς οργανισμούς. Μπορούμε να φτιάξουμε έναν οργανισμό διαβαλκανικής ανάπτυξης, στο πλαίσιο δημιουργίας της εθνικής αναπτυξιακής τράπεζας που θέλουμε να έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αρχικά κεφάλαια 200 εκατ. ευρώ. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες χώρες μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πολυμετοχική οντότητα, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο την βαλκανική συνανάπτυξη», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Θεσσαλονίκη
  • τράπεζα
  • Γιάννης Δραγασάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr