Πρόεδρος ΣΒΠΕ: «Τα πλαστικά πυλώνας προς ένα βιώσιμο μέλλον»
«Η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών θα φέρει νέες θέσεις εργασίας και θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων»
Ένα νέο μοντέλο λειτουργίας καλείται να υιοθετήσει η ελληνική βιομηχανία πλαστικών, σε μια εποχή όπου η κλιματική αλλαγή εντείνει την αβεβαιότητα για το μέλλον.
Όπως εξηγεί μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Βασίλειος Γούναρης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, η κυκλική οικονομία, με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη, αναδύεται ως το «ιερό δισκοπότηρο» που μπορεί να οδηγήσει τον κλάδο σε ανάπτυξη, προσφέροντας παράλληλα αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.
Διαβάστε περισσότερα στην imerisia.gr.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



