ΔΕΘ 2024 - Κόλλιας στην «Η»: Χρειάζονται δραστικά μέτρα από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού
Στον «Παλμό της ΔΕΘ», στο studio της «Ημερησίας» μίλησε ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δραστικές λύσεις, όπως η πάταξη της αισχροκέρδειας και η μείωση του ΦΠΑ, απαιτούνται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οξύτατο πρόβλημα του πληθωρισμού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνο Κόλλια.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στον «Παλμό της ΔΕΘ» στο studio της «Ημερησίας», σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκουμε πιο φτηνά προϊόντα απ' ό,τι στα ελληνικά σούπερ-μάρκετ. Κατά τον κ. Κόλλια, ο πληθωρισμός προέρχεται τόσο από εγχώριες πολιτικές όσο και από εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι προέκυψαν μετά την πανδημία.
Επίσης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, τόνισε ότι πρέπει να επενδύσουμε σε επιχειρήσεις που είναι εξωστρεφείς καθώς και την έρευνα και την καινοτομία. Αναφορικά με τον τουρισμό σημείωσε ότι είναι η «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας αλλά δεν πρέπει να ρίχνουμε μόνο εκεί το βάρος.
Αποτροπιασμός από τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της Βασιλικής: Την κακοποιούσε επί χρόνια - Τα ηχητικά στα χέρια των Αρχών
Τι συμβαίνει στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου; Όγδοος νεκρός σε λιγότερο από δύο μήνες
Ρουμανία: Έκρηξη θαλάσσιου drone στο λιμάνι της Κωνστάντζα
Ιατρικό ορόσημο: Το πρώτο εμβόλιο που φτιάχτηκε αποκλειστικά από τεχνητή νοημοσύνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



