Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τον καθαρισμό τους
Το περιθώριο που έχουν οι πολίτες για να δηλώσουν ότι έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό των οικοπέδων τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την απόφαση για παράταση έως τις 15 Ιουνίου των δηλώσεων του καθαρισμού των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων.
Αιτία της απόφασης αυτής είναι ότι ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας δεν επιτρέπει τον έγκαιρο ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Παράλληλα, μέχρι την ίδια προθεσμία θα πρέπει να έχουν υποβληθεί και οι σχετικές δηλώσεις στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών (κλικ εδώ).
Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:
Με απόφαση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (Β' 2015/25 Απριλίου 2025) δίνεται παράταση έως τις 15 Ιουνίου στους πολίτες, προκειμένου να δηλώσουν τον καθαρισμό των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων ιδιοκτησίας τους, στην πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας, η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση akatharista.apps.gov.gr, καθώς και στον ιστότοπο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας civilprotection.gov.gr.
Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



