ΔΕΘ 2025 - Τσάρας (ΟΛΘ) στην «Η»: Αδήριτη ανάγκη η σύνδεση του λιμανιού με Εγνατία και σιδηρόδρομο
Ο CEO του ΟΛΘ, Ιωάννης Τσάρας, υπογράμμισε την ανάγκη διασύνδεσης του λιμανιού με την Εγνατία και το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σημασία των μεγάλων έργων διασύνδεσης του Λιμανιού Θεσσαλονίκης με την Εγνατία Οδό και το σιδηροδρομικό δίκτυο αναφέρθηκε - μιλώντας στην Ημερησία - ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Ιωάννης Τσάρας.
Ο κ. Τσάρας τόνισε ότι η οδική σύνδεση αποτελεί έργο ευθύνης της Εγνατίας Οδού ΑΕ, η οποία, όπως είπε, καθυστέρησε σημαντικά λόγω δικαστικών εμπλοκών με ιδιοκτήτη οικοπέδου που είχε απαλλοτριωθεί. Αν και έχει εκδοθεί απόφαση για την απομάκρυνσή του, η διαδικασία δεν προχώρησε. Το έργο, που περιλαμβάνει και γέφυρα, εκτείνεται σε μήκος άνω των 4 χιλιομέτρων και θα συνδέσει τον 6ο προβλήτα με τον κόμβο της ΠΑΘΕ. «Σήμερα», σημείωσε, «όλη η κίνηση των κοντέινερ και των φορτηγών περνά από τους γύρω επαρχιακούς δρόμους που έχουν καταστραφεί, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα». Για τον λόγο αυτόν υπογράμμισε ότι απαιτείται πίεση από όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης ώστε να επισπευσθεί η προκήρυξη του έργου.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



