Πώς οι Τούρκοι τουρίστες κάνουν την Ελλάδα πλούσια - Τι δείχνει έκθεση
Η Ελλάδα αναδείχθηκε ως η χώρα όπου οι Τούρκοι τουρίστες ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η «Έκθεση για τις Τάσεις του Τουρισμού» της Mastercard δείχνει ότι οι ξένοι τουρίστες ξόδεψαν στην Τουρκία 6% περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι του 2025 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ενώ οι συναλλαγές αυξήθηκαν κατά 9%.
Οι Τούρκοι τουρίστες αύξησαν τις δαπάνες τους στο εξωτερικό κατά 28% σε σύγκριση με πέρυσι. Οι κορυφαίες χώρες προορισμού ήταν η Ελλάδα, η Βρετανία και η Ιταλία. Η Ιαπωνία ξεχώρισε ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος προορισμός, με αύξηση 119% στις δαπάνες.
Οι Τούρκοι ξόδεψαν περισσότερα για ένδυση, ενώ οι δαπάνες για υγειονομική περίθαλψη αυξήθηκαν κατά 79%.
Η Ελλάδα αναδείχθηκε ως η χώρα όπου οι Τούρκοι τουρίστες ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα, με την Αλεξανδρούπολη να κρατάει τα ηνία.
Το χιουμοριστικό βιντεάκι της ΕΛΑΣ για την Τσικνοπέμπτη - «Λίγο καπνό είδατε και αμέσως μέσα»
Χάος στη Βουλή με Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου: «Είμαι αυτός που θα σε βάλει φυλακή - Φτάνει με την τραμπούκω»
Δεν πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Μαζωνάκης - Θα μπει στο χειρουργείο
Τσικνοπέμπτη στις γειτονιές της Αθήνας: «Η ζωή θέλει τρέλα και αγάπη» - Ιστορίες πίσω από τις αναμμένες σχάρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



