Πρόβλεψη σοκ: «Η τιμή του πετρελαίου μπορεί να ξεπεράσει τα 180 δολάρια το βαρέλι»
Τι αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη εκτιμήσεις ειδικών από τη Σαουδική Αραβία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία εκτίμηση που έρχεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια σε μία ούτως ή άλλως προβληματική κατάσταση, κάνουν παράγοντες του τομέα του πετρελαίου από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Wall Street Journal.
Όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές της, οι τιμές του πετρελαίου ίσως ξεπεράσουν τα 180 δολάρια το βαρέλι αν τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς εξαιτίας του πολέμου με το Ιράν συνεχιστούν.
Το χρονικό όριο που θέτουν για να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι μακρινό, καθώς έκαναν λόγο για μέχρι τα τέλη Απριλίου.
Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι με τον Ντόναλντ Τραμπ να δηλώνει προ ημερών ότι το Ιράν έχει σχεδόν χάσει τη μάχη, αλλά την Τεχεράνη να εξακολουθεί να δείχνει αλώβητη και μάλιστα να επηρεάζει η ίδια την παγκόσμια Οικονομία με επιθέσεις που εξαπολύει σε στρατηγικούς στόχους αλλά και με το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, το ενδεχόμενο να βρίσκομαστε σε μια ανάλογη κατάσταση σε έναν μήνα από σήμερα, δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο.
«Βλακώδες να βγει ανακοίνωση»: Διεθνολόγος για τους ελληνικούς Patriot που κατέρριψαν ιρανικούς πυραύλους
Στο Ιράν εκτέλεσαν 3 άτομα σε κοινή θέα: Ανάμεσά τους 19χρονος που κατηγόρησαν για δολοφονία πράκτορα
Η ΕΛΑΣ αποκλείει το σενάριο της ληστείας για την 24χρονη που βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη στη Βέροια - Τι ψάχνουν
Άνοιξη με λίγο... χειμώνα: Σαββατοκύριακο με «τσουχτερό» κρύο και νέο κύμα κακοκαιρίας - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




