Ιστορικό ρεκόρ για το ελληνικό δεκαετές ομόλογο
Η ελληνική αγορά ομολόγων συνεχίζει ένα πτωτικό σερί την τελευταία εβδομάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάτω απο 3%, στην περιοχή του 2,8% - 2,9% υποχωρεί για πρώτη φορά το επιτόκιο στο ελληνικό δεκαετές ομόλογο καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ, ενώ σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο διαμορφωνόταν σήμερα και η διαφορά (spread) στο κόστος δανεισμού της Ελλάδας με το κόστος δανεισμού της Ιταλίας.
Η ελληνική αγορά ομολόγων συνεχίζει ένα πτωτικό σερί την τελευταία εβδομάδα, με το κόστος δανεισμού του δημοσίου να βυθίζεται στα ιστορικά χαμηλά του επίπεδα, ακολουθώντας και την τάση στην ευρύτερη αγορά της ευρωζώνης.
Εν τω μεταξύ ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) αναμένεται να δημοπρατήσει έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου εξάμηνης διάρκειας, ύψους 1,25 δισ. ευρώ, στις 5 Ιουνίου, για να αναχρηματοδοτήσει παλαιότερη έκδοση. Το επιτόκιο στην προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση του περασμένου μήνα είχε διαμορφωθεί στο 0,46%.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



