Προβλήματα στην πλατφόρμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» (vid)
Τι λέει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας για τα μεγάλα προβλήματα της πλατφόρμας και τον τρόπο διάθεσης των κονδυλίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προβλήματα προκάλεσε η αδυναμία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας να δεχτεί τον αυξημένο αριθμό αιτήσεων του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ».
Η ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας για το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε στους ενδιαφερόμενους για να μπουν στην πλατφόρμα και να υποβάλουν την αίτησή τους.
Μιλώντας στο Open TV ο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ, Νίκος Μήλης, επεσήμανε ότι υπάρχουν διάφορες ασάφειες που πρέπει να διορθωθούν. «Γνώριζε και η αγορά και οι μηχανικοί και οι πελάτες μας ότι όλοι περίμεναν την πλατφόρμα. Το πρόβλημα αφορά χιλιάδες επιστήμονες, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, την πλειονότητα των μηχανικών, που ξενύχτησαν για λογαριασμό των πελατών τους, μπροστά από μία οθόνη» λέει χαρακτηριστικά.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ρεπορτάζ του Open TV
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



