Τhomas Cook: Πάνω από 1.000 ξενοδοχεία πλήττονται από την κατάρρευση
O πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για τις επιπτώσεις στην ελληνική αγορά και τον τουριστικό κλάδο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις επιπτώσεις στην ελληνική αγορά και τον τουριστικό κλάδο από την κατάρρευση της Thomas Cook καθώς και για τον θετικό αντίκτυπο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ» στην οικονομία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
Σε ό,τι αφορά τις αναταράξεις που προκαλεί η κατάρρευση της Thomas Cook ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε ότι πλήττονται πάνω από 1.000 ξενοδοχεία, εκφράζοντας ανησυχία για το εάν θα καταφέρουν όλα να επιβιώσουν αυτής της κρίσης.
Για το «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ», ο πρόεδρος του ΕΕΑ υπογράμμισε ότι παίρνει «ανάσα» η οικονομία, μέσω του προγράμματος, πέρα από τα οφέλη λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας για τις επιχειρήσεις αλλά και συνολικά τη χώρα.
Εικόνες καταστροφής από τη φωτιά στη Χαλκιδική: Καμένα σπίτια, αγωνία για τα επικίνδυνα «καντηλάκια»
Αποκάλυψη OPEN: Ο ηλεκτρολογικός πίνακας του σπιτιού στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος στην Κίμωλο
Μητέρα τριών παιδιών πέθανε 10 λεπτά πριν από αισθητική επέμβαση «κοψοχρονιά» στην Τουρκία
Απίστευτο βίντεο: Χταπόδι «γαντζώθηκε» στο πρόσωπο ψαρά - Αναγκάστηκε να το χτυπήσει για να ξεφύγει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



