Επίδομα θέρμανσης 2019: Αιτήσεις θα γίνονται και τον Ιανουάριο (vid)
Συζητείται από την κυβέρνηση να δοθεί μεγαλύτερο ποσό, όπως μεταδόθηκε από το Open Tv🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η παρατεταμένη καλοκαιρία φαίνεται πως αλλάζει τα σχέδια της κυβέρνησης και υπάρχουν σχέδια όχι μόνο να παραταθεί το διάστημα υποβολής των αιτήσεων αλλά και για να δοθεί μεγαλύτερο επίδομα θέρμανσης αφού, μέχρι στιγμής, οι παραγγελίες πετρελαίου είναι μειωμένες.
Στο οικονομικό επιτελείο θέλουν να επωφεληθούν από τα 68 εκατ. ευρώ του επιδόματος θέρμανσης, όσοι περισσότεροι γίνεται – από τους 500.000 δικαιούχους, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και μεγαλύτερο ποσό, όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open Tv.
Προϋπόθεση είναι οι δικαιούχοι να αγοράσουν ποσότητα ίση ή μεγαλύτερη από το επίδομα.
Επίσης, στην κυβέρνηση υπολογίζουν το ενδεχόμενο να υπάρξει συνωστισμός από αιτήσεις, λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο της πλατφόρμας, το οποίο σημαίνει ότι κάποιοι που θα έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα την αίτησή τους ίσως και να χάσουν το επίδομα λόγω φόρτου του συστήματος.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



