• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σφοδρή σύγκρουση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Δολοφονικός βούρκος η τοξικότητά σας» - «Είστε εκβιαζόμενος, εκλογές τώρα!»Παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση ο Γιώργος Μυλωνάκης - Το νέο ιατρικό ανακοινωθένΜεταξουργείο: Ληστής τραυμάτισε με μαχαίρι 40χρονο και του άρπαξε την τσάντα«Βόμβα» για τα καύσιμα των αεροσκαφών: «Η Ευρώπη ίσως έχει αποθέματα για μόλις 6 εβδομάδες»
δημοφιλές τώρα: Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση - Η προθεσμία της 30ης Απριλίου
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   26.02.2020 15:37
Newsroom
Newsroom

Περισσότερες από 8.000 αιτήσεις για το επίδομα φυσικού αερίου σε μία εβδομάδα

Η εταιρεία, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, μελετά ήδη την επέκταση του προγράμματος, αλλά και την παροχή πρόσθετων κινήτρων

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  

Ολοκληρώθηκε σε διάστημα λίγων ημερών το πρόγραμμα επιδότησης της εγκατάστασης θέρμανσης με φυσικό αέριο που ξεκίνησε η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ) την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.  Ειδικότερα, σε λιγότερο από μία εβδομάδα υποβλήθηκαν περισσότερες από 8.000 αιτήσεις, υπερβαίνοντας κατά πολύ τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

«Η επιτυχία του προγράμματος μαρτυρά το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών για χρήση του φυσικού αερίου, το οποίο αποτελεί μια φιλική προς το περιβάλλον και συνάμα, οικονομική και αξιόπιστη πηγή ενέργειας», αναφέρει η ΕΔΑ Αττικής.

Η εταιρεία, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, μελετά ήδη την επέκταση του προγράμματος, αλλά και την παροχή πρόσθετων κινήτρων (π.χ. επιδότηση συσκευών) για τη διεύρυνση της χρήσης του φυσικού αερίου σε περισσότερες δραστηριότητες, πλην της θέρμανσης, όπως το μαγείρεμα, ο κλιματισμός, τα στεγνωτήρια κ.λπ. Παράλληλα, για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση η ΕΔΑ Αττικής υλοποιεί πρόγραμμα ανάπτυξης ύψους 150 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνει την επέκταση του δικτύου της κατά 690 χλμ. και τον διπλασιασμό των ενεργών συνδέσεων την επόμενη πενταετία.

Διαβάστε ακόμη

Σφοδρή σύγκρουση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Δολοφονικός βούρκος η τοξικότητά σας» - «Είστε εκβιαζόμενος, εκλογές τώρα!»

Οπισθοχώρηση Λαζαρίδη στο «παρα πέντε» της σύγκρουσης στη Βουλή - Η έμμεση παραδοχή και η «συγγνώμη»

Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση - Η προθεσμία της 30ης Απριλίου

Γιατί αυτός ο χαμογελαστός μακάκος θα κρίνει το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • φυσικό αέριο
  • επίδομα
  • ηλεκτρονική πλατφόρμα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr