• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   13.03.2020 15:34
Newsroom
Newsroom

Κοροναϊός: «Φρένο» σε προσλήψεις και συμβάσεις από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό κολοσσό

Άντεξε στο «κανόνι» της της Thomas Cook αλλά όχι και στον κοροναϊό

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Φωτογραφία Αρχείου/pixabay.com
Φωτογραφία Αρχείου/pixabay.com

Μπορεί ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός κολοσσός του πλανήτη να μη λύγισε στο «κανόνι» της Thomas Cook, όμως δεν φαίνεται να αντέχει εξίσου στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την πανδημία του κοροναϊού. Η εταιρεία Tui «παγώνει» προπληρωμές και αναστέλλει συμβάσεις με κάποια από τα ξενοδοχεία της, με στόχο να περιορίσει τον οικονομικό αντίκτυπο από την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, η εταιρεία βρίσκεται σε επικοινωνία με διάφορους πράκτορες, ενώ διακόπτει προσωρινά τις πληρωμές, επικαλούμενη λόγους «ανωτέρας βίας», όπως προβλέπεται στα συμβόλαιά της. Την ίδια στιγμή, ο κολοσσός «παγώνει» και τις προσλήψεις, ενώ εξετάζει και την αναπροσαρμογή του ωραρίου των εργαζομένων του. 

Η εταιρεία βάλλεται και σε χρηματιστηριακό επίπεδο, αφού η μετοχή της έχει υποχωρήσει κατά 57% τον τελευταίο μήνα και το κόστος ασφάλισης του χρέους της έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί από τα μέσα Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • τουρισμός
  • Κορονοϊός
  • Thomas Cook
  • Tui
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr