Πιτσιλής: Θα πληρώνονται με κάρτα μέσω Taxisnet οι ρυθμισμένες οφειλές σας
Οι ανακοινώσεις που έκανε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ανέφερε τι μέτρα αναλαμβάνονται προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός για την αποπληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων.
Οπως σημείωσε ο κ. Πιτσιλής, δόθηκε η δυνατότητα για παράταση καταβολής των φορολογικών οφειλών σε πολίτες άνω των 70 ετών αλλά και εκείνων που έχουν αναπηρία από 80% και πάνω μέχρι την Παρασκευή, 10 Απριλίου.
Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι από τις 16 Μαρτίου οι εφορίες όλης της χώρας λειτουργούν με email και τηλέφωνα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η άσκοπη επίσκεψη πολιτών στα υποκαταστήματα. Τόνισε ακόμη ότι μέσα στον Απρίλιο θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν κάνει ρύθμιση για τις οφειλές τους, να μπορούν να τις πληρώνουν μέσω Taxisnet.
Διαβάστε ακόμη
«Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



