ΣΥΡΙΖΑ: Μόνος του έστησε τη δουλειά με τα 7 ΚΕΚ ο Βρούτσης;
Τι σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

«Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης δεν ικανοποιήθηκε από τα άρρητα ρήματα, αντί απαντήσεων, του κ. Γεραπετρίτη, στη Βουλή και έδωσε εντολή στον αναλώσιμο κ. Πέτσα, να απαντήσει και αυτός, με ύβρεις, όπως συνηθίζει, στον κ. Τσίπρα», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Επίσης, η Κουμουνδούρου προσθέτει:
«Θα τους συμβουλεύαμε να τα βρουν τουλάχιστον μεταξύ τους και να έχουν μία κοινή γραμμή.
Και αν θέλουν στα αλήθεια να βγάλουν τον αρχηγό τους από τη δύσκολη θέση, ας απαντήσουν έστω αυτοί:
Μόνος του έστησε τη δουλειά με τα 7 ΚΕΚ ο κ. Βρούτσης ή με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου;».
Νωρίτερα, ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής με φόντο την κατάργηση του προγράμματος voucher για τους επιστήμονες στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για «μέγιστη πολιτική υποκρισία και αθλιότητα» διότι, όπως είπε, έρχεται σήμερα και καταγγέλλει ένα πρόγραμμα που το ίδιο υλοποίησε και η σημερινή κυβέρνηση που το κληρονόμησε, είχε τη τόλμη και το πολιτικό θάρρος να το καταργήσει αναγνωρίζοντας το λάθος της.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
Εξαφάνιση επιστημόνων στις ΗΠΑ: Τι αποκαλύπτει η κόρη της 53χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος
Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



