Τοσουνίδης: Ο Τέρενς Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων (vid)
Ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε στο Kontra Channel ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ο Τέρενς Κούικ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης.
Ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε στο Kontra Channel ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε, προσθέτοντας ότι τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ αποφάσισαν ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ δεν έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου.
Δείτε το βίντεο από την δήλωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στο kontra channel:
Διαβάστε ακόμη
Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
Ο Τραμπ απειλεί το Ιράν με «σκληρό χτύπημα» - Μαχητικά F-16 στέλνει η Τουρκία στα Κατεχόμενα
Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



