• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»«Εγκάρδια» επικοινωνία Σαρίφ - Πεζεσκιάν: Αβεβαιότητα για νέο γύρο διαπραγματεύσεωνΕκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
δημοφιλές τώρα: Market Pass: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το voucher τροφίμων
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   08.06.2020 13:37
Newsroom
Newsroom

Πέτσας: Εχουμε σχέδιο για τοπικό lockdown αν χρειαστεί

Αναφερόμενος στο δίμηνο λουκέτο που μπήκε σε beach bar της Μυκόνου, o κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «η νομοθεσία πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας (copyright: Eurokinissi)
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας (copyright: Eurokinissi)

Σχέδιο για τοπικό lockdown σε περίπτωση που εντοπιστούν αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε κάποια δομή ή γεωγραφική περιοχή έχουν οι αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Όπως τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε περίπτωση που καταγραφούν αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε συγκεκριμένη δομή, σχολείο ή και ολόκληρη γεωγραφική περιοχή, νομό ή νησί θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τοπικό lockdown. Ο κ. Πέτσας εξήγησε, μάλιστα, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αποτραπεί η διασπορά στην κοινότητα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι με αυτό το σκεπτικό σταμάτησαν και οι πτήσεις από τη Ντόχα, μόλις διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν 12 κρούσματα. «Το ίδιο θα κάνουμε σε τοπικό επίπεδο αν δούμε κάπου ένα πρόβλημα είτε αφορά γειτονιά είτε μια υγειονομική δομή είτε ένα σχολείο. Μπορεί να αφορά ακόμη και μια γεωγραφική περιοχή ένα νησί ή ένα νομό. Όλα είναι στο τραπέζι. Δεν έχει φύγει ο κορονοϊός. Μην χαλαρώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης, αναφερόμενος στο δίμηνο λουκέτο που μπήκε σε beach bar της Μυκόνου, o Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι «η νομοθεσία πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους και αν χρειάζεται κάτι να αναθεωρηθεί στο μέλλον εδώ είμαστε να το δούμε» τονίζοντας, όμως, ότι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η δημόσια Υγεία.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»

Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;

Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»

Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Μύκονος
  • lockdown
  • Στέλιος Πέτσας
  • Κορονοϊός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr