ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Διακόπουλος παραιτήθηκε γιατί αποκάλυψε τα ψέματα του Μητσοτάκη
«Μια αλήθεια που ανατρέπει την κουτοπόνηρη κυβερνητική προπαγάνδα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την παραίτησή του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «ο Αλέξανδρος Διακόπουλος, αντιναύαρχος ε.α. και σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το "επιτελικό" κράτος της Νέας Δημοκρατίας».
«Ο λόγος είναι απλός: είπε την αλήθεια και αποκάλυψε τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη για τις δήθεν "ανύπαρκτες έρευνες" του Oruc Reis» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι αποτελεί «μια αλήθεια που ανατρέπει την κουτοπόνηρη κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία συνεχίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της για την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».
«Ο κ. Μητσοτάκης για πολλοστή φορά, ακόμα και σε πολύ κρίσιμα εθνικά θέματα, πορεύεται με φτηνούς επικοινωνιακούς όρους, μήπως και περισώσει το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



