Τσελίκ για Καστελόριζο: Ανόητο για την Ελλάδα να παρατάσσει όπλα στις ακτές της Τουρκίας
Ο Ομέρ Τσελίκ προέβλεψε αποτυχία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ δήλωσε ότι η Άγκυρα θα απαντήσει με ισχυρό τρόπο στα βήματα της Αθήνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ, σχολιάζοντας τις στρατιωτικές κινήσεις στο Καστελόριζο, δήλωσε με μήνυμά του στο twitter ότι «η προσπάθεια της Ελλάδας να εξοπλίσει το Καστελόριζο αποτελεί ένα νέο παράδειγμα πειρατείας. Είναι ανόητο στις ακτές της Τουρκίας να παρατάσσεις όπλα».
Ο Ομέρ Τσελίκ προέβλεψε αποτυχία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ δήλωσε ότι η Άγκυρα θα απαντήσει με ισχυρό τρόπο στα βήματα της Αθήνας. «Αντί να επιλύονται τα προβλήματα μέσω διπλωματίας και βάσει δικαίου, η Ελλάδα σαμποτάρει τη διπλωματία με πειρατικές συμφωνίες. Το αποτέλεσμα αυτών των βημάτων από την Ελλάδα θα είναι μία σοβαρή αποτυχία», τόνισε.
Και συμπλήρωσε: «Αν η Ελλάδα θέλει να επιλύσει τα προβλήματα μέσω του δικαίου, η Τουρκία είναι ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής. Αν προτιμάτε να κάνετε ασκήσεις με τη Γαλλία αντί να συνομιλείτε με την Τουρκία, θα δείτε πως είναι λάθος. Η Ελλάδα θα μάθει ότι έχουμε μια ισχυρή απάντηση σε κάθε της βήμα».
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



