Πέτσας: Κάθε ενέργεια εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό
Πώς τοποθετήθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος για την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καταδίκασε την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα σημειώνοντας: «κάθε ενέργεια εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα ομάδα ατόμων πήγε στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα στο Μαρούσι και έγραψε συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έως αυτή την ώρα.
Διαβάστε ακόμη
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




