Lockdown: Εξαιρετικά δύσκολη η εφαρμογή του click away - Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο
Τι ανέφερε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, για το λιανεμπόριο εν μέσω κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το άνοιγμα των συνοικιακών καταστημάτων αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του Alpha ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε έκκληση να είναι όλοι οι πολίτες ψύχραιμοι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, όποτε και αν ανοίξουν τα καταστήματα. Ο κ. Παπαπθανάσης, πάντως, αναφέρθηκε στη λύση του click away, η οποία, όπως τόνισε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εφαρμοστεί για τα μικρά καταστήματα, κάτι που είχε αναφέρει με ρεπορτάζ του το ethnos.gr.
Ο Νίκος Παπαθανάσης υπογράμμισε ακόμη ότι αν τα εμπορικά καταστήματα ανοίξουν θα είναι τελευταία και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο, οι οποίες θα γίνουν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο έπειτα από εισήγηση των ειδικών και απόφαση του πρωθυπουργού.
Σχετικά με την εστίαση και τη νυχτερινή διασκέδαση, ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν ούτε για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Αργεί πολύ ακόμα το άνοιγμα της εστίασης. Φυσικά θα γίνει πολύ πριν το Πάσχα, αλλά ακόμα είμαστε πολύ μακριά», επεσήμανε ο κ. Παπαθανάσης. Τέλος, αναφορικά με τον ενδεχόμενο να μπει κόφτης στα SMS, ο κ. Παπαθανάσης επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι τέτοια σκέψη δεν υπάρχει στην κυβέρνηση.
Ξεκίνησε η αυτοψία της Πολεοδομίας στην Πλάκα - Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και «αποδιοργάνωση στον φέροντα οργανισμό»
Τούρκος αντιπτέραρχος: Σενάριο «απόβασης» στη Σάμο με κατάληψη πέντε ελληνικών νησιών
Ο διευθυντής φυλακών που σκότωνε κρατούμενους και κάθε βράδυ επέστρεφαν στο κρεβάτι του για να τον στοιχειώσουν
Τα 8 αστρονομικά φαινόμενα του Οκτωβρίου: Από διάτοντες αστέρες και Δρακοντίδες μέχρι το Σμήνος της Κυψέλης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



