• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   20.12.2020 15:59
Newsroom
Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Συνταγογράφηση και αποζημίωση πολιτών για όλα τα τεστ κορονοϊού

Ο τρόπος διεξαγωγής των τεστ για τον κορονοϊό οδηγεί σε στρεβλά αποτελέσματα, αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
copyright: APImages
copyright: APImages

Την ανάγκη να υπάρξει συνταγογράφηση και αποζημίωση των τεστ κορονοϊού για όλους τους πολίτες, και στοχευμένοι προληπτικοί έλεγχοι σε ομάδες πληθυσμού υψηλής επικινδυνότητας, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε, όπως αναφέρει " να ξέρουν επιτέλους οι ειδικοί όλα τα δεδομένα και να μην αναγκάζονται να κάνουν εισηγήσεις για τη διαχείριση της πανδημίας στα τυφλά".

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: "Αντί η κυβέρνηση να προχωρήσει επιτέλους στη συνταγογράφηση και αποζημίωση των τεστ για όλους τους πολίτες, ετοιμάζεται να βάλει σε κλήρωση με διαδικτυακή υποβολή αίτησης ποιοι θα είναι οι 12.000 «τυχεροί» που θα μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ. Με τον τρόπο αυτό, θα συνεχίσει η στρεβλή εικόνα για τη διασπορά στην κοινότητα, αφού έτσι αποκλείονται ουσιαστικά όλες οι ομάδες υψηλής ευαλωτότητας, όπως ηλικιωμένοι, οι κοινότητες Ρομά, οι άστεγοι, πρόσφυγες και πολλοί άλλοι". Καταλήγοντας ρωτά: "Με 3.500 νεκρούς σε ενάμισι μήνα, την πανδημία εκτός ελέγχου και το ΕΣΥ υπό κατάρρευση, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι άλλο πρέπει να γίνει για να κάνει η κυβέρνηση το αυτονόητο που ζητά η Επιτροπή από την πρώτη μέρα;". 

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • pcr
  • Κορονοϊός
  • rapid test
  • συνταγογράφηση
  • ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr