Χριστούγεννα: Διαδικτυακά κάλαντα στον Μητσοτάκη - Bella Ciao άκουσε ο Τσίπρας
Τα κάλαντα άκουσαν Μητσοτάκης και Τσίπρας μόνο που φέτος ήταν διαφορετικά λόγω του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέσω του Διαδικτύου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ο Ελληνας πρωθυπουργός άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα για τα Χριστούγεννα από όλη την Ελλάδα μέσω ίντερνετ.
Πιο συγκεκριμένα, έψαλαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την άλλη επισκέφτηκε την Κιβωτό του Κόσμου. Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε από την παιδική χορωδία πέρα από τα παραδοσιακά κάλαντα και το «Bella Ciao». Ο κ. Τσίπρας εξήγησε στα παιδιά τους στίχους του τραγουδιού χαρακτηρίζοντας «ωραία έκπληξη» την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



