ΣΥΡΙΖΑ: Στη στρατηγική της έντασης επένδυσε ο Μητσοτάκης
Απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα σοβαρά επεισόδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

«Στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην στρατηγική της έντασης», καταλογίζει την ευθύνη για την βία των τελευταίων ημέρων ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η στρατηγική της έντασης στην οποία επένδυσε ο κ. Μητσοτάκης, αφού απέτυχε σε όλα, το μόνο που διασφαλίζει είναι ανακύκλωση της βίας και κοινωνική ανασφάλεια. Η χώρα χρειάζεται σεβασμό στη δημοκρατία και στα κοινωνικά δικαιώματα για να ξεπεράσει τα δύσκολα. Συνθήκες που δεν συμβαδίζουν με τη στρατηγική του κ. Μητσοτάκη».
Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη
Είχε προηγηθεί δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που τόνιζε ότι «δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω» δήλωσε μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τηλεοπτικό του μήνυμα. Αναλυτικά, η δήλωση του πρωθυπουργού:
«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει. Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά.
Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».
Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: Επεισόδια, τραυματίες και μια νύχτα όπως στα Εξάρχεια
«Έκρηξη» Ανεστίδη με «γαλάζιο» βουλευτή για τις επιδοτήσεις στον αέρα του OPEN: «Παίρνει όσα στρέμματα θέλει όποιος ανοίξει ΑΦΜ»
«Αλλάζουμε στάση στις διαπραγματεύσεις για το Oυκρανικό»: Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Τραμπ για την επίθεση στην προεδρική κατοικία
Μετά την Πρωτοχρονιά οι 18 πηγαίνουν σε διάλογο: «Ο δρόμος ανοιχτός, τα σκυλιά δεμένα», λένε οι υπόλοιποι αγρότες
Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών στα Βαρδούσια – Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



