ΚΙΝΑΛ για ανασχηματισμό: Για τον Μητσοτάκη φταίει η επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής
«Κάτι δεν πάει καλά στην Μαξίμου ΑΕ», σχολιάζει το ΚΙΝΑΛ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πυρά κατά του Μεγάρου Μαξίμου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει με ανακοίνωση το ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τον «μίνι κυβερνητικό ανασχηματισμό», που ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Αυγούστου.
Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει πως η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρούν πως «τα έκαναν όλα καλά» στη διαχείριση των πυρκαγιών και πως για αυτούς «φταίει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής». Η ανακοίνωση καταλήγει στο ότι «κάτι δεν πάει καλά στην Μαξίμου ΑΕ».
Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για τον μίνι ανασχηματισμό
«Όλα πολύ καλά πιστεύει ότι τα έκανε η Κυβέρνηση στις πυρκαγιές. Για τον κ. Μητσοτάκη φταίει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της καταστροφής.
Αποδεικνύεται ότι οι λέξεις "πολιτική ευθιξία" είναι άγνωστες για την κυβέρνηση. Αλλά και κάτι δεν πάει καλά στην Μαξίμου ΑΕ».
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης με ανάρτηση του στο twitter έγραψε «Βρέθηκε ο φταίχτης: Η Αριστοτελια Πελώνη.
Μίνι ανασχηματισμός: Υπουργός Επικρατείας ο Σκέρτσος, κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Ιωάννης Οικονόμου
Ιωάννης Οικονόμου: Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος
Κορονοϊός – Ζάκυνθος: Προς άρση το μίνι lockdown – Τι συνέβη
Νέα σχολική χρονιά: Αγώνας δρόμου για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία
Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
«Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



