• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDFΕργατικό ατύχημα στη Νάξο: Υποχώρησαν τα κάγκελα και έπεσαν σε τάφρο - Τους απεγκλώβισε η ΠυροσβεστικήΗράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρούΕπίθεση Φλωρίδη σε συγκεκριμένους δικηγόρους: «Κάποιοι θέλουν να τα κάνουν όλα μπάχαλο»
δημοφιλές τώρα: Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   24.01.2019 19:30
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου

Άναψε «φωτιές» η συνάντηση Ζάεφ & Σόρος - Πώς αντέδρασε ο Καμμένος

Τη συνάντησή του με τον Σόρος γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(Twitter)
(Twitter)

«Φωτιά» άναψε η φωτογραφία από τη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζόρτζ Σόρος που έγινε στο περιθώριο του Παγκοσμίου Οικονομικού φόρουμ στο Νταβός.

Τη συνάντηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πΓΔΜ.

Со основачот на Фондациите Отворено општество, @GeorgeSoros во рамки на #WEF19 во Давос разменивме идеи за интензивирање на соработката меѓу @VladaMK и @OpenSociety, со цел да обезбедиме подобри капацитети во разни општествени сфери во #Македонија.

➡️ https://t.co/e8Y7xyrnOv pic.twitter.com/89PSOxKn7U

— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) January 24, 2019

Κατά τις συνομιλίες που είχαν ο Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος αναφέρθηκαν στη σημασία εθνικής στρατηγικής για την κοινωνία και την πολυπολιτισμικότητα και την ανάγκη να υπάρξει εντατική συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών. Στόχος είναι να υπάρξει «αμοιβαία εμπιστοσύνη και επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων και κοινοτήτων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σημειώνει ότι «όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες», προσθέτοντας πάντως ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε, απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ....Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα.. pic.twitter.com/CT5Nm9z3r4

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 24, 2019

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Διαβάστε ακόμη

Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα

Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF

Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού

Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ζόραν Ζάεφ
  • Τζορτζ Σόρος
  • Πάνος Καμμένος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr