• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «συρτάρι» η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου λόγω έλλειψης στοιχείωνΑΑΔΕ: Μισό εκατομμύριο ευρώ σε αδήλωτα μετρητά εντοπίστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος»Ουκρανία: 18 νεκροί από ρωσικά πλήγματα - Το Κίεβο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μείωση αποθεμάτωνΝέα τραγωδία με γουρούνα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ίο - Νεκρός 22χρονος
δημοφιλές τώρα: Μαρουσάκης: Εβδομάδα με άστατο καιρό - Πότε θα υπάρξει η έξαρση και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   09.11.2021 12:36
Μαρία Ζαχαράκη
Μαρία Ζαχαράκη

Ανταποκρίτρια στην Τουρκία

Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ερντογάν κατά Γαλλίας: «Θα κόψουμε τον ενθουσιασμό όσων πιστεύουν ότι η Τουρκία είναι αποικία»

Πρόκληση Ερντογάν κατά Γαλλίας: «Θα κόψουμε τον ενθουσιασμό όσων πιστεύουν ότι η Τουρκία είναι αποικία»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Associated Press
Associated Press
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

«Γνωρίζουν και οι αντίπαλοί την αποφασιστικότητά μας», είπε με νόημα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα της χώρας, όπως ο ίδιος είπε, από την υγεία μέχρι την εξωτερική πολιτική και από την ενέργεια μέχρι τη δικαιοσύνη.

Ερντογάν κατά Γαλλίας: «Θα κόψουμε τον ενθουσιασμό όσων πιστεύουν ότι η Τουρκία είναι αποικία»

«Αγαπητό μου έθνος. Όπως λέμε πάντα, η μεγαλύτερη δύναμη της Τουρκίας είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη, η αδελφοσύνη, η αποφασιστικότητα και το πείσμα του έθνους μας. Φυσικά αυτό το γεγονός δεν το βλέπουμε μόνο εμείς, το γνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας. Αυτή η εικόνα είναι κι ο λόγος που αυξάνονται τον τελευταίο καιρό, τόσο εντός όσο και εκτός, κάποιες ρητορικές και συμπεριφορές ως προϊόν σεναρίων βασισμένων σε ψέματα, συκοφαντίες, απειλές και δύο μέτρα και σταθμά. Όπως δεν επιτρέψαμε σε καμία ύπουλη επίθεση, ποταπό παιχνίδι ή βρώμικη παγίδα να λυγίσει αυτή την κυβέρνηση, με τρομοκρατικές ενέργειες μέχρι και πραξικοπήματα, έτσι δεν θα το επιτρέψουμε και στο μέλλον, με την άδεια του Αλλάχ», σημείωσε ενώ άφησε νέες αιχμές για Γαλλία και αποικιοκρατία.

«Είναι καθήκον μας να κόψουμε τον ενθουσιασμό όσων πιστεύουν ότι η Τουρκία είναι μια από τις αποικίες τους, που μπορούν να καθοδηγούν, να σπρώχνουν, να κλέβουν τον χρόνο και την ενέργειά τους, όπως θέλουν εκείνοι και όσων θεωρούν ότι θα κουβαλούμε νερό στον μύλο τους για χάρη των φιλοδοξιών τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κόσμος | 06.11.2021 21:00
Τσαβούσογλου κατά Δύσης: Μάθαμε στους ασεβείς πρέσβεις τα όριά τους
Κόσμος | 09.11.2021 10:30
Τουρκία: Αγόρασε τέταρτο γεωτρύπανο - Τι είναι το West Cobalt που προμηθεύεται
Κόσμος | 07.11.2021 07:50 
Τουρκία – Προεδρικές εκλογές: Τέλος στις υποψηφιότητες Ιμάμογλου, Γιαβάς - Τα σχέδια Κιλιτσντάρογλου και ο ρόλος της Ακσενέρ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπάθησε επίσης να πείσει το λαό του ότι στην παρούσα κρίση της ενέργειας η Τουρκία κρατάει ισορροπία και συνεχίζει να αγοράζει φτηνά, αν και οι αυξήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο ξεπερνούν το 40% τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με την αντιπολίτευση. «Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη αυξήθηκαν από 115 δολάρια στις αρχές του 2020 σε 1.100 δολάρια τον περασμένο μήνα και ακόμη και έως 1.500 δολάρια στην ημερήσια αγορά. Από την άλλη, εξακολουθούμε να δίνουμε το φυσικό αέριο που καταναλώνουν οι πολίτες μας στη χώρα μας στα 150 δολάρια περίπου. Τα νούμερα είναι πολύ ξεκάθαρα», είπε.

Διαβάστε ακόμη

Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος

«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης

Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Τουρκία
  • Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
  • Γαλλία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr