Οικονόμου σε Τσίπρα: «Ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από έναν τόνο θεωρίας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε περαιτέρω το καθημερινό πλέον παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιάννης Οικονόμου στη δήλωσή του σημείωσε επίσης: «Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αύξηση των εμβολιασμών, την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και την συνεχή ενίσχυση του ΕΣΥ. Στην αρχή της πανδημίας οι ΜΕΘ ήταν 557 και σήμερα 1.277 και αυτό ο κ. Τσίπρας το αποκαλεί «τίποτα».
Μιας όμως και αύριο θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, και ενδεχομένως και τα νοσοκομεία στις πόλεις αυτές, τον ενημερώνουμε από σήμερα για τα ακόλουθα:
Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: 2019 8 ΜΕΘ - 2021 21 ΜΕΘ και 154 επιπλέον στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Νοσοκομείο Κομοτηνής: 2019 3 ΜΕΘ – 2021 5 ΜΕΘ και επιπλέον 95 στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Σε κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε κρίσεις, ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από έναν τόνο θεωρίας».
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



