Κύρτσος: «Καρφώνει» την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όσο κι αν η κυβέρνηση επιμένει να κινείται στη γραμμή που θέλει την πανδημία να είναι υπό έλεγχο στην Ελλάδα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει: «Είναι φανερό ότι η πολιτική που εφαρμόζεται δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και είναι ξεπερασμένη από τις εξελίξεις» λέει με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για 80 νεκρούς από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο.
Όπως έγραψε σε ανάρτησή του, ο Γιώργος Κύρτσος:
«Με 80 θανάτους το τελευταίο 24ωρο, είναι φανερό ότι η πολιτική που εφαρμόζεται δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και είναι ξεπερασμένη από τις εξελίξεις. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για να σπάσει η εξαιρετικά αρνητική δυναμική. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».
Με 80 θανάτους το τελευταίο 24ωρο,είναι φανερό ότι η πολιτική που εφαρμόζεται δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και είναι ξεπερασμένη από τις εξελίξεις.
— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) November 14, 2021
Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για να σπάσει η εξαιρετικά αρνητική δυναμική.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Δικαστικό «μπλόκο» στην απόφαση Τραμπ για απαγόρευση εγγραφών ξένων φοιτητών στο Χάρβαρντ
Τραγική η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας: Λεηλατήθηκαν φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια
Δολοφονία στη Ραφήνα: Στο μικροσκόπιο τρία πρόσωπα που «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας - «Μίλησαν» τα κινητά
«Βόμβα» από συγγραφέα βιβλίου για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι! Λέει πως είχε κόρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr