Ηλιόπουλος για Οικονόμου: Έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση που δεν υπάρχει
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε απάντησή του προς τον Γιάννη Οικονόμου, ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει».
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Γιάννης Οικονόμου «διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων», για να σχολιάσει: «Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το "βάθος" της πολιτικής του σκέψης».
Για ποιο λόγο δεν έχουν προσληφθεί οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής;
«Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου», συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλος, «θα μας απαντήσετε μήπως για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί;». «Ρωτάμε ξανά», σχολιάζει, «γιατί την τελευταία φορά στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει».
«Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
«Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



