Πόλεμος σε Ουκρανία - Σακελλαροπούλου: Η Ρωσία παραβιάζει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε δήλωση για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με την ευκαιρία της συνάντησής της με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό που βρίσκεται στην Αθήνα.
Όπως σημείωσε η Ρωσία «παραβιάζει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά παγκόσμια. Όπως γράφτηκε, η επίθεση αυτή κινδυνεύει να εξελιχθεί στον μεγαλύτερο πόλεμο στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι σημαντικό ότι ήδη οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση αυτή. Η σκέψη όλων μας είναι με τον ουκρανικό λαό που υποφέρει».
Διαβάστε ακόμη
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



